音核原创音乐网

注册会员

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[流行] my prettiest girl--我的美女你最美

发表于 7 天前 | 显示全部楼层 |阅读模式

自私自利,自诗自译
my prettiest girl我的美女你最美
  lyric by John 作词 约翰

your nickname is Sally
你的芳名叫莎莉
your smile is so sweet
你的笑脸多么甜
I can't resist, you attract
我无法抗拒你的美
that's called love's secret?
这就是缘分的秘密?

I ever heard of beauties
我听说过美人美
such as Diaochan n Xishi
就比如西施和貂蝉
but I feel you're better
但我觉得你更美
really the prettiest for me
在我眼中 你才是最美

oh, my prettiest girl
哦,我的美女你最美
I'm mad when I meet you
我一见你就发了狂
What else can save me
还有什么能救救我
I deeply fell in love with you
我已经深深地爱上了你
发表于 7 天前 | 显示全部楼层
打扰了 学霸

不会的  详情 回复 发表于 6 天前
 楼主| 发表于 6 天前 | 显示全部楼层

不会的